Nieuwsbrief:

CFMOTO  700 CL-X ADVENTURE - 2024

€ 9.598,- € 9.599,-
Garantie: Ja
Nieuw
Aurora Blue
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
cfmoto - 700-cl-x-adventure
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
CFMOTO biedt standaard 5 JAAR FABRIEKS GARANTIE op alle modellen

De CFMOTO 700CL-X Adventure is een krachtige cross-over motorfiets die zich uitstekend leent voor avontuurlijke tochten. De Adventure-uitvoering onderscheidt zich door het verhoogde stuur, de spaakvelgen, de off-road banden, het hoge spatbord en de standaard bagagedrager. Met andere woorden, de 700CL-X Adventure is een uitstekende keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar avontuur en prestaties.

MOTOR
De 693cc paralleltwin levert indrukwekkende prestaties. Het is niet enkel het topvermogen van 75 pk maar vooral het heel bruikbare koppel van 68 Nm dat aangenaam verrast.

BREMBO
De 320 mm remschijven vooraan worden afgestopt door topklasse Brembo Stylema monobloc vierzuiger-remklauwen.

WINDSCHERM
Het hoge windscherm is standaard gemonteerd en beschut je tegen regen en wind.

STUUR
De Adventure heeft een hoger en breder stuur dan de Heritage voor nog meer controle en wendbaarheid.

PIRELLI BANDEN
De Pirelli Scorpion Rally STR banden zorgen met hun semi-noppen profiel voor een typische scrambler-look maar bieden ook tonnen grip voor het betere stuurwerk. Vooraan zien we een 18-inch wiel met een bandbreedte van 110 mm terwijl achteraan een 170 mm band de 17-inch spaakvelg siert.

BAGAGE
De 700CL-X Adventure is standaard voorzien van bagagedragers aan beide zijden van de motor. Kies voor een setje stijlvolle koffers en je bent klaar om erop uit te trekken.

VERING
De high-spec KYB vering bestaat vooraan uit een volledig instelbare 41mm upside-down. Achteraan vinden we een schokbreker met een veerweg van 150mm waarvan je de preload en rebound kan verstellen. De KYB veerelementen zorgen in combinatie met het stijve chassis voor een indrukwekkende rijervaring, of het nu op asfalt dan wel op het onverhard is.

SLIPPERKOPPELING
Helpt het stuiteren van het achterwiel te verminderen bij terugschakelen.

FRAME
CFMOTO ontwierp een volledig nieuw chroom-molybdeen frame dat slechts 16,5 kg op de weegschaal legt. De aluminium swingarm voegt daar 6,7 kg aan toe.

De 700CL-X Adventure biedt een comfortabele zitpositie en een uitgebreid dashboard voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Dankzij het ride-by-wire gashendel kon de 700CL-X worden uitgerust met een one-touch cruise control en twee rijmodi (Eco en Sport). Dit zijn, samen met de adaptieve koplamp en de zelfdovende richtingaanwijzers, unieke features voor een motorfiets in dit segment. Het Continental ABS-remsysteem, de volledige LED-verlichting én de USB-aansluiting onder het zadel vullen het plaatje aan.

*** Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux ***

  • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

    Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

    Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
    - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
    - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
    - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
    - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


    We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- KYB vering
- J.JUAN remmen
- Slipperclutch 
- Cruise Control
- Twee rijmodi
- Adaptieve led koplamp
- Zelfdovende knipperlichten
- Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux 




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Vespa" betekent: Italiaans voor wesp. De Vespa is de bekendste onder de scooters. De lichte tweetaktmotoren die voor de verschillende typen Vespas werden gebruikt maakten een geluid dat deed denken aan het gezoem van een wesp. In de jaren vijftig was de scooter ongekend populair. Vele merken maakten de wegen onveilig, waaronder Heinkel, Lambretta en n su . Zelfs pur sang motorfietsfabrikant Harley-Davidson maakte enige tijd een scooter, de Topper, die overigens flopte. De scooter was een betaalbaar en schoon vervoermiddel. Het motorblok was grotendeels weggewerkt onder de zware beplating. Ideaal voor mensen die een motorfiets te ruig en te oncomfortabel vonden. Door de kleine wielen was het wel een tweewieler met een instabiel weggedrag.
© 2000 - 2024 Motoroccasion