Nieuwsbrief:

CFMOTO  450 SRS - 2024

Nieuw
Zircon Black / Tundra Grey
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De 450SR S zet elke centimeter van je lichaam in vuur en vlam met een adrenalinestoot, terwijl het aërodynamische ontwerp zijn kracht ontketent om die extra seconde weg te snijden. Als je het gaspedaal tot het maximum intrapt, ga je op topsnelheid en manoeuvreer je moeiteloos door de straten en over circuits, waarbij je elke bocht in een duikende houding verovert.

Het ontwerp is voortdurend geïnspireerd door de professionele racerij en is aangepast om de aerodynamica te optimaliseren. De krachtige enkele swingarm versterkt de racevaardigheid. De uitgeholde haaienvin voorvleugel laat de luchtstroom naadloos over de carrosserie glijden. De verborgen uitlaat sluit naadloos aan op de achterkant en zorgt voor een visueel indrukwekkend statement.

 

De toevoeging van tractiecontrole zorgt voor stabiel rijden op gladde wegen en diverse uitdagende omstandigheden. Voortbordurend op de sportinstelling van de 450SR beschikt de omgekeerde voorwielophanging nu over instelbare demping, voor een absolute rijervaring in elke situatie die je maar wilt.

Brembo remklauwen zorgen altijd voor gecontroleerde remkracht en ABS voorkomt dat de wielen blokkeren en grip verliezen tijdens een noodstop.De achterrem is geüpgraded van een Φ220mm enkele schijf, enkele zuigerremklauw naar een Φ240mm enkele schijf, dubbele zuigerremklauw.

De slipperkoppeling zorgt voor een lichter gevoel bij het schakelen en houdt de motorfiets stabiel bij scherp terugschakelen. Standaard automatische koplampen en ESS-noodremlichten zijn ook inbegrepen. Hetzelfde 5-inch TFT-scherm ondersteunt MotoPlay, inclusief schermprojectie.

De CFMoto 450SRS wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024, wilt u zeker weten eigenaar worden van deze prachtige motor pre order hem nu!

  • Inruil van motor, scooter of brommer bespreekbaar.
  • De genoemde prijzen zijn all-in (inclusief afleverkosten, kentekenkosten, kosten rijklaar maken, etc.)
  • Een proefrit is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden: 0113 320014.

Opties en Accessoires:
ABS




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorini
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Halve auto" betekent: Bijnaam voor Honda GoldWing. Zeker het nieuwste model GoldWing, met een watergekoelde zescilinder boxermotor en een inhoud van 1500cc, voldoet aan die omschrijving. Wie deze toermastodont aanschouwt, met zijn beplating die aan een carrosserie doet denken en zijn ogen verder laat gaan over de imposante toerkuip, treeplanken, koffers en enorme buddyseat, gaat automatisch op zoek naar het derde en het vierde wiel. Zo niet naar het reservewiel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion