Nieuwsbrief:

BENELLI  TRK 702 X - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
ANTHRACITE GREY
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
benelli - trk-702-x
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
  • ADVENTURE IS CALLING!
    Maak kennis met Benelli's nieuwste aanwinst, de TRK 702X. Ontworpen om grenzen te verleggen, ongeacht het terrein. Deze gloednieuwe adventure allroad is extreem veelzijdig en wendbaar op zowel het asfalt als de onverharde paden.

    Met de kwaliteiten om ver te gaan en de capaciteiten om overal te komen, opent de TRK 702X een hele nieuwe wereld om in rond te rijden, om onvergetelijke avonturen in te beleven en nieuwe bestemmingen te ontdekken. Treed uit je comfortzone en doe nieuwe ervaringen op die je nooit zal vergeten.

    Welke weg je ook kiest, ga het avontuur aan en maak er een onvergetelijke reis van met de nieuwe Benelli TRK 702X.

    ONTWORPEN OM GRENZEN TE VERLEGGEN
    Woon-werkverkeer? Sportief rijden? Offroad avontuur? Of alle drie? Jij kiest. Deze nieuwe Benelli biedt veel comfort en hoge prestaties verpakt in de juiste looks. Het sportieve maar functionele bodywork zorgt ervoor dat de wind zoveel mogelijk langs de berijder geleid wordt tijdens het rijden. De grote led koplampen met ingebouwde DRL zorgen voor een optimaal zicht en zichtbaarheid.

    De TRK 702X is voorzien van een stevig stalen trellis frame dat perfect past bij het ontwerp en tegelijkertijd zorgt voor een gemakkelijke en voorspelbare wegligging. Iets wat mede te danken is aan de robuuste aluminium swingarm met monoschokbreker aan de achterzijde waarvan zowel de preload als de rebound aanpasbaar zijn. Deze demper geeft 50 mm travel wat zich vertaalt naar 173 mm bij het achterwiel. Aan de voorzijde beschikt de motor over een upside-down vork met 50mm poten die 140mm travel hebben voordat de eindaanslag bereikt wordt.

    De 702X krijgt de gebruikelijke crossover maten mee van 19 inch aan de voorzijde en 17 inch aan de achterzijde. De spaakvelgen benadrukken het offroad karakter van de motor. Uit de fabriek wordt de 702X geleverd met Pirelli Scorpion Rally SRT’s in de maten 110/80 (voor) en 150/70 (achter).

    Aan boord springt gelijk het volledig digitale 5” TFT-dashboard in het oog. Deze unit is uitgerust met Bluetooth waardoor smartphoneconnectiviteit tot de mogelijkheden behoort. Zo worden binnenkomende oproepen op het dashboard getoond en is het mogelijk om deze op te nemen met de knoppen op het stuur.

    GAAN EN BLIJVEN GAAN!
    Benelli is druk bezig geweest met de ontwikkeling van de nieuwe 698cc metende krachtbron. Het kloppend hart van de TRK 702X betreft een moderne parallel-twin met DOHC-ontwerp. De EFI mapping van de twin is geoptimaliseerd om lekker veel koppel te leveren vanaf lage toerentallen en de koppelcurve lineair op te laten lopen op tot een piek van 68,2 Nm bij 6250 omwentelingen. Iets verder doortrekken levert naast een brede glimlach 76,2 pk (56 kW) op bij 8750 omwentelingen*.

    De kruktappen zijn 180 graden verzet, waardoor massakrachten beter uitgebalanceerd zijn. Daarnaast is er nog een interne balans-as toegevoegd wat resulteert in een zijdesoepel lopende motor. Voeg hier een soepele zes-bak met assist & slipper clutch aan toe en het plaatje is compleet. Zo ben jij altijd comfortabel onderweg. Trip na trip. Kilometer na kilometer.

    Met de TRK 702X ga je ver. Een forse tank geeft de mogelijkheid om 20 liter benzine mee te nemen. Exacte verbruikscijfers zijn nog niet beschikbaar, dus een range kan nog niet met zekerheid gesteld worden.

    Het remsysteem bestaat uit dubbele 320mm schijven aan de voorzijde met zwevende klauwen welke 2 zuigers bevatten. Achter zorgt een enkele 260mm schijf met een zwevende klauw voor de nodige vertraging. De TRK 702X is uitgerust met de modernste ABS techniek, wel zo veilig!

    * De TRK 702X is ook beschikbaar als 35 kW A2 variant!

     

  • Over ons:

    Hofland motoren is ruim 1300 m2 motorbeleving. Uw adres voor top occasions, een nieuwe motorfiets, service & onderhoud, accessoires en alle soorten motorkleding.

    Financiering op al onze motorfietsen is mogelijk en al onze motoren worden standaard afgeleverd met een 10 daagse ALL-RISK verzekeringsdekking!

    Openingstijden:
    Dinsdag 9:00 - 18:00
    Woensdag 9:00 - 18:00
    Donderdag 9:00 - 18:00
    Vrijdag 9:00 - 18:00
    Zaterdag 9:00 - 16:00
    Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

    KLIK HIER VOOR DE ACTUELE/ AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!

Opties en Accessoires:
Assist & slipper koppeling, Buizenframe, Digitaal 5" tft-dashboard met bluetooth connectiviteit, Gratis bezorging door heel nederland!, Hand kappen, Inklapbare voetsteunen, Led-verlichting, Middenstandaard, Offroad spaakvelgen in crossover maten, Ruime tankinhoud 20ltr, Usb-aansluiting




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Hofland Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Fietspomp" betekent: Schokbreker waarvan vering en/of demping zijn versleten. een motorfiets met fietspompen blijft enige tijd in cadans nadeinen nadat over een oneffenheid is gereden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion