Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
30-08-2021
Updates Honda Africa Twin Adventure Sports



De Honda Adventure Sports uitvoering van de Africa Twin krijgt in 2022 verschillende vernieuwingen waaronder Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA™)-ophanging. een korter, instelbaar scherm, opvallende nieuwe ‘Cracked Terrain’-graphics en vernieuwde DCT-instellingen.

De specs van de Adventure Sports uitvoering: een lichtgewicht chassis en 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruisecontrol, verwarmde handvatten, USB-poort en ACC-oplaadpunt; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth; een dubbele LED-koplamp met dagrijverlichting (Daytime Running Lights of DRL) en bochtenverlichting.

De CRF1100L Africa Twin Adventure Sports zal te verkrijgen zijn in volgende kleurstellingen:

Pearl Glare White Tricolour 
Matte Ballistic Black Metallic







De Honda CRF 1100 L Africa Twin is licht gewijzigd. Zo behoort de bagagedrager nu tot de standaarduitrusting, is het koetswerk voor zien van ‘Big Logo’-graphics en zijn de DCT-instellingen vernieuwd. 

De specificaties van deze motor blijven ook ongewijzigd: lichtgewicht chassis met het slanke rally-geïnspireerde koetswerk en een karakteristiek, 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruise controle; USB-poort; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay® en Bluetooth.

De CRF1100L Africa Twin zal te verkrijgen zijn in volgende kleurstellingen:

Pearl Glare White Tricolour 
Grand Prix Red
Matte Ballistic Black

Je droomAFRICA-TWIN nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

Meer info? Bezoek de Honda website.

#AfricaTwin #Allroad #Motoroccasion









Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Scout" betekent: Naam van het meest geliefde model van het in 1953 ter ziele gegane motormerk Indian. In 1919 werd het eerste prototype van de Scout voltooid, een v-twin zijklep motorfiets met een cilinderinhoud van 750CC. Met de Scout en de Sport Scout werd intensief geraced en het model bezorgde de Amerikaanse fabriek een goede naam op de racecircuits in de jaren twintig en dertig. In standaarduitvoering was de Scout een betrouwbare dienstfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion