Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
15-04-2022
Kawasaki op sportieve sloffen

Adidas Originals en Kawasaki bundelen dit seizoen wederom hun krachten.

We schrijven 'wederom' want Adidas begon al in 1984 voor het eerst met het ontwikkelen en uitbrengen van de originele ZX500-sneaker. Er zijn sindsdien al wat jaren verstreken en zowel Kawasaki als Adidas zijn nog steeds aansprekende topmerken wanneer we het hebben over kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en styling.

Dat is ook terug te vinden in de nieuwe ZX8000-sneaker met een bovenwerk van wit kangoeroeleer, opzetten van Kawasaki groen leer, blauwe accenten en een Kawasaki Ninja-graphic op de zijkant. De ZX 5K BOOST heeft een zwarte TPU bovenlaag en oogsteunen, Kawasaki groene accenten en een semi-transparante zwarte ripstop-vamp. Het Kawasaki Ninja-logo op de neus maakt het helemaal af. 

De sneakers zijn per direct verkrijgbaar via Adidas en binnenkort is de ZX 5K BOOST ook rechtstreeks bij Kawasaki verkrijgbaar.

Voor een bijpassende motor kun je uiteraard de beste koop vinden op Motoroccasion.nl.

https://www.adidas.nl/zx-5k-boost-kawasaki-schoenen/GW3359.html
https://www.adidas.nl/zx-8000-kawasaki-schoenen/GW3358.html


Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Two leading shoe" betekent: Trommelrem waarbij twee remschoenen door een eigen nok worden bediend. Ook wel afgekort als 2LS. Op die manier worden beide remschoenen tegen de draairich­ting van de trommel ingeduwd. Hierdoor kan harder worden geremd dan bij een simplex-systeem, dat gebruikt maakt van een oplopende en een lossende schoen. Een two leading shoerem wordt ook wel duplexrem genoemd. Dergelijke remmen worden nu hoofdzakelijk nog toegepast op cross- een trial- modellen. Algemeen wordt nu gekozen voor schijfremmen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion