Nieuwsbrief:

GAS GAS  ES 700 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - es-700
gas-gas - es-700
gas-gas - es-700
gas-gas - es-700
gas-gas - es-700
gas-gas - es-700
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Een speelse 1 cilinder, dual sport krachtpatser. Dat is wat de ES700 perfect maakt voor de mix tussen off-road en de straat! Al de power van de  74PK sterke 692.7cc 1 cilinder motor wordt doorgegeven via een super soepele ride-by-wire gashandle, wat gegarandeerd staat voor een directe gas respons en uiterst preciesze lineare powerband. De ES700 is ook uitgerust met de mogelijkheid om de motor te fine-tunen, naar de manier die het best bij jou past. En met het state-of-the-art ABS systeem en Brembo remmen ben je altijd in totale controle!

Ook geschikt te maken voor het A2 rijbewijs!
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1997 - 1996, Het distributiecentrum in Franklin, Wisconsin opent de (rol)deuren. De opening van het Product Development Center naast de fabriek op Capitol Drive en de opening van een nieuwe productiefabriek in Kansas City laten de groei van het merk Harley-Davidson zien.
© 2000 - 2024 Motoroccasion