Nieuwsbrief:

CF MOTO  700 CL-X SPORT - 2021

Garantie: Ja
Nieuw
Wit / Grijs
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
cf-moto - 700-cl-x-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De 700CL-X SPORT is onstuimig en energiek. De esthetische stijl van een café-racer krijgt een nieuwe interpretatie met uitstekende prestaties en een verfijnde styling. De CL-X designtaal, met X design elementen van de koplamp, het achterlicht, ronde spiegels, het zichtbare frame, de motorkap, en de slanke vorm van de brandstoftank, trekt gemakkelijk ieders aandacht. Standaard uitgerust met ABS, elektronisch gaspedaal, slipperkoppeling, cruise control, Brembo-remmen, KYB-vering, clip-on bars, ontstekingsbeveiliging, koprolsensor en LED-verlichting. De 700CL-X SPORT heeft twee in het oog springende kleurstellingen, Nebula White en Velocity Grey. De 700CL-X SPORT heeft die geraffineerde SPORTy look in café-stijl, vanuit welke hoek je hem ook bekijkt.

De brandstoftank is ontworpen met stickers erop gelakt, waaronder het unieke logo van 700CL-X SPORT. De lak is helder, mooi en duurzaam. De voorkant van de brandstoftank en de achterkant van de motorfiets zijn versierd met structuurpanelen van koolstofvezel, die de motorfiets een SPORTIERE uitstraling geven. De materiaalbewerking van de voetsteunbescherming komt overeen met die van de brandstoftank, waardoor het geheel een uniforme uitstraling krijgt. Deze designelementen maken de ingenieuze 700CL-X SPORT nog unieker.

De 700CL-X SPORT is uitgerust met een Brembo-remsysteem met ABS, dat de veiligheid op alle soorten wegdek garandeert. Aan de voorzijde is een dubbele schijf met een diameter van 300 mm gemonteerd aan twee Brembo Stylema-vierzuigerremklauwen met radiale verbinding. Achteraan is er een 260 mm schijf met daarop een 34 mm remklauw met enkele zuiger.

Kleuren:
De motor is leverbaar in de kleuren Pearl White of Velocity Grey.

  • Inruil van motor, scooter of brommer bespreekbaar.
  • De genoemde prijzen zijn all-in (inclusief afleverkosten, kentekenkosten, kosten rijklaar maken, etc.)
  • Een proefrit is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden: 0113 320014.

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorini
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 1965 - In 1965 zet Suzuki haar politiek van diversificatie voort door de eerste buitenboord motoren te commercialiseren. Datzelfde jaar komt de 250cc T20 - met 29 Pk en zes versnellingen uit - die de wereld van de sportmotoren zal be´nvloeden. Een eerste stap wordt ook gemaakt in de wereld van de competitie motorcross.
© 2000 - 2022 Motoroccasion